Verzorgen van lezingen

De Preventie Experts verzorgen regelmatig lezingen over het voorkomen van (interne) bedrijfsfraude voor ondernemersverenigingen, businessclubs, uw eigen management en dergelijke. Daar worden geen kosten voor in rekening gebracht.

De deelnemers aan zo’n lezing krijgen op geanimeerde wijze uitleg over hoe fraudeurs te werk gaan en waar schade voor de ondernemer kan ontstaan. Ook worden handvatten aangereikt welke stappen een ondernemer zou moeten zetten om de schade binnen de eigen onderneming te beperken.

Feitelijk zijn het wakkerschudsessies om de ondernemers bewust te maken van de risico’s die ze lopen. Per slot van rekening ontstaat er in Nederland jaarlijks € 5 tot € 6 miljard schade door interne criminaliteit en het is aan de ondernemers zelf om die schade terug te dringen. Tijdens de lezing wordt het onderwerp uit de taboesfeer getrokken en ontstaan vaak boeiende en leerzame discussies.

Lijkt een lezing over het voorkomen van (interne) bedrijfsfraude een interessant onderwerp neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan telefonisch op het nummer 033-750 8 775 of via ons e-mailadres info@DPEpreventie.nl.